Паутиниця
заробляємо в інтернеті
П`ятниця, 17.05.2024, 02:43


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 3 » Інформація про вопроснік.ру.
16:18
Інформація про вопроснік.ру.

Інформація про вопроснік.ру.

             
    

                  Вопроснік.Ру - це відмінний проект, який допоможе Вам відкрити нові сторони в спілкуванні з компаніями, що займаються вивченням ринку товарів і послуг. Це дуже важливо для всіх нас, тому що вони стоять між покупцем і виробником (продавцем). Виробникові будь-яких товарів або послуг завжди дуже важливо мати уявлення про Ваш думці чи знати Ваш відгук, отриманий за допомогою оплачуваних опитувань на сайті, про продукт або марку, які сьогодні присутні на ринку.


                 Тільки уявіть собі - саме Ви будете визначати зовнішній вигляд, властивості і навіть рекомендовану на Ваш погляд ціну для продукту, який, можливо, вже на наступний день може з'явитися в сусідньому супермаркеті. Саме Ваша думка та відгуки будуть сприяти зміні навколишнього оточення на краще для Вас, а також для сотень тисяч інших споживачів. Проект Voprosnik.ru створений для людей, що живуть в Росії і Україні, тому платні опитування, за які Ви будете отримувати винагороду - гроші, завжди будуть надходити тільки на Вашому рідному (російською або українською) мовою.

                  Як взяти участь у платних опитуваннях? Проект призначений для людей, що проживають в Росії та Україні. Після реєстрації постарайтеся як можна більш повно і вигідно заповнити інформацію про себе (вона ж "особиста інформація" або "профайл"). Від цього буде залежати кількість оплачуваних опитувань, які Ви будете отримувати. На питання, чи є у Вас родичі або знайомі в компаніях з PR, рекламі, продажу та торгівлі і т.д. відповідайте "НІ".

                  Вивід грошей. Кожне опитування підвищує суму винагороди на особистому рахунку учасника проекту. Коли сума на Вашому рахунку перевищує 100 рублів (після 1-3 опитувань), форма виведення коштів активується, і Ви зможете зняти кошти одним з доступних способів:
- Через платіжну систему WebMoney,
- Через платіжну систему Яндекс.Деньги,
- На стільниковий телефон,
- Через системи Liqpay $, Visa, Uni, PrivatMoney, Western Union. 

Реєстрація на сайті вопросник.ру.

Переглядів: 884 | Додав: Marjana985 | Теги: анкети, Гроші, Опитування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz