Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 23:56


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 9 » Wmmai.ru-куча работи.
13:16
Wmmai.ru-куча работи.

WMmail.ru - сервис почтовых рассылок 

             WMmail.ru - сервис почтовых рассылокЯк заробляти в wmmail.ru?Якщо Ви ще не працюєте в поштовику wmmail і Ваш дохід там не перевищує 10 центів на день, то сьогодні поговоримо як це виправляти.


            Характеристика проекту:
  • Види заробітку в wmmail.ru: читання листів, серфінг сайтів, виконання завдань. 
  • Реферальна система в wmmail.ru: 5 рівнів (10%, 5%, 2%, 1%, 1%). 
  • Біржі в wmmail.ru: рефералів, кредитів. 
  • Платіжна система в wmmail.ru: WebMoney. 
  • Мінімалка в wmmail.ru: 0.10 $ (10 центів). 
      Види заробітку в wmmail.ru. У wmmail.ru Ви можете заробляти на читанні листів, ручному та автоматичному серфінгу, виконанні оплачуваних завдань, залучення рефералів, торгівлі на біржі кредитів,але основні види заробітку в wmmail.ru - виконання оплачуваних завдань і залучення рефералів.Даними методами можна заробити набагато більше. Але не потрібно забувати про читання листів. Чим більше ви прочитуєте листів, тим більше система буде вам їх присилати.

     Серфінг сайтів і читання листів у wmmail.ru: Відразу після реєстрації в wmmail.ru Вам будуть доступні для читання близько 20 листів, в наступні дні кількість присилаються листів не буде превишать10 штук. Чим більше і частіше їх будете читати, тим більше Вам їх надішлють. Як би Ви не заробляли на Wmmail, листи треба читати (це займе кілька хвилин), адже Wmmail.ru як ніяк все таки почтовик! Сайти в серфінгу з'являються на початку кожної години. Серфінг оплачується як в WMZ ($), так і кредитами (рідко), які Ви завжди можете продати на біржі.

     Виконання оплачуваних завдань у wmmail.ru. У wmmail.ru можливість заробити на завданнях практично безмежні: у системі більше 1 тис. активних завдань. Ваша першочергова задача - сформувати свою базу з багаторазових завдань, які Ви будете виконувати щодня. Щоб кожного разу не шукати вподобане багаторазове завдання, додайте його у «Вибране». Майже всі завдання з розділу «Кліки» є багаторазовими, також їх можна знайти в розділах «Постинг у форум» і «Постинг в блоги». У розділі «Реєстр. без активності »завдання подорожче, але вони в більшості випадків одноразові. Найдорожчі завдання в wmmail.ru знаходяться у розділі «Реєстр. з активністю », але щоб отримати за них оплату доведеться попрацювати, просто так гроші платити ніхто не буде. Перед початком роботи ознайомтеся з інструкцією по роботі з сервісом завдань у wmmail.ru (перейдіть в розділ «Заробіток» - «Оплачувані завдання»).Коли у Вас в« Вибраному »набереться своя база з 50 перевірених багаторазових завдань, Ви цілком можете за годину роботи набрати більше 1 $.

        Залучення рефералів в wmmail.ru. Про те, як залучати рефералів в почтовики і в чому суть цього заробітку.Особливості wmmail.ru в даній області:по-перше, в wmmail.ru 5-ти рівнева реферальная система, що вигідно відрізняє його інших лідерів, у яких реферальних рівнів всього три. Крім того, в wmmail.ru найвищий рівень активності на біржі рефералів. Рефералів, які заробили більше 50 центів, купують досить швидко і за хорошу ціну (90-99 центів).Хто такі реферали ви можете почитати тут і як їх залучати тут.

       Чим відрізняється wmmail.ru від інших почтовиків? Wmmail.ru очолює cписок кращих російських почтовиків. Це дійсно самий дохідний з почтовиків. На сьогоднішній день в wmmail.ru понад 180 тис. учасників (з них активних - близько 25 тис.). А де багато користувачів, там багато рекламодавців і купа роботи. Про проект wmmail.ru відгуки найпозитивніші, він стабільно працює більше 6 років (проект відкрився в 2004 році).

Бонуси для моїх рефералів: 
за реєстрацію на wmmail.ru - одноразовий бонус

Постійні бонуси: 
- За прочитання 100 листів
- За прочитання 300 листів
- За прочитання 500 листів
- За виконання 20 завдань
- За виконання 50 завдань
- За виконання 300 завдань
- За виконання 500 завдань
- За виконання 1000 завдань
- За заробіток на завданнях 0.5 $
- За заробіток на завданнях 2 $
- За заробіток на завданнях 10 $
- За заробіток 20 $
- За заробіток 50 $
- За заробіток 100 $

Зареєструватись

Переглядів: 882 | Додав: Marjana985 | Теги: реферал, методи, кліки, WMmail, Гроші, спонсори, сеоспринт, бонуси, теги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz