Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 14:51


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Інформація

Головна » 2013 » Листопад » 26 » Uniq-ip - напівавтоматичний серфінг.
12:35
Uniq-ip - напівавтоматичний серфінг.

Вівторок, 26 листопада 2013 р.

Uniq-ip - напівавтоматичний серфінг.



Пропоную новий майже пасивний заробіток в інтернеті навіть для новачків в Інтернеті. Трохи схожий на серфінг, тільки не потрібно тратити багато часу при вході на сайт. Для більшого заробіку використовуйте Mozilla Forefox та встановіть Яндекс бар. Курс викупа, у.е. за 1000 UNIQ - кредитів: 0.73 $. Мінімальна сума для викупу 200 кредитів.



                   Про сайт:
            Всі наші користувачі мають хорошу соціальну та поведінкову історію в Інтернеті, і, за рахунок фокусування на групи і інтереси, зможуть поліпшити поведінкові чинники Вашого сайту, виконати для нього опитування, залишити відгук та навіть безпосередньо зв'язатися з його адміністратором, що важливо для прямих продажів. Комплексний підхід до реклами дозволяє розміщувати контекстні посилання на Ваш сайт, а їх розміщення ведеться нашими користувачами тільки вручну.

Всім клієнтам пропонуємо:

--- оплату за контекстний перегляд сайтів + виконання завдань
--- оплачувану rss-розсилку
--- оплату за ручне розміщення посилань
--- унікальну партнерську програму
--- перевод UNIQ на інші акаунти
--- конкурси
--- Лічильник Популярність для Вашого сайту
--- магазин за перегляди on-line
--- викуп переглядів на Z-гаманець
--- оперативний зворотний зв'язок

 Про роботу на сайті: 

                 1.Реєстрація.  В правому верхньому кутку є кнопка зареєструватись, або вхід на сайт, якщо вже зареєстровані. Для реєстрації заповніть дуже просту форму, що показана нижче. E-mail вводіть вірний, оскільки потрібно його підтверження.


Uniq-ip

                 2. Ключевой файл. - цей файл потрібно для виводу грошей. Обовязково збережіть його і головне не забудьте де ви його залишиле. Отже як його отримати? Заходимо в свій аккаунт (вводимо логін,а це е-mail та пароль), далі злівої сторони є колонка меню - Личный кабинет, а тут вибираэмо Общий счет. Навпроти слів ключевой файл буде силка на скачування даного файлу, що ми успішно виконуємо. Головне не забути куди скачали. Післю підтвердження е-mail і отримання ключового файлу у вас повинно бути таке віконечко, як показано нище.


Uniq-ip
3. Заробіток. - настроємо серфінг для заробітку. Для цього краще використовувати браузер Firefox та встановити Яндекс - бар, а у Яндекс-бар добавити та налаштувати панель Uniq-ip.

Тепер докладніше кожен крок:

1. Нагадую ми працюємо в браузері Firefox. Заходимо в меню Заробіток - Перегляд реклами та встановлюємо Яндекс - бар.
2. Скачуємо та встановлюємо панель Uniq-ip.
3. Налаштування панелі Uniq-ip:
У встановленої панелі потрібно зробити налаштування один раз, а саме - вибрати свій вік і стать. За бажанням, можна ввести ключові слова (ключевики) для перегляду релевантних сайтів. При установці прапорця в полі «показувати відеокліпи» Ви зобов'язуєтесь переглядати відео повністю і не зупиняти відеоплеєр. Після вибору і заповнення необхідних полів не забудьте натиснути «Ok».

Uniq-ip


                 Після цього бар готовий для роботи. Кожен сайт проглядається певна кількість часу. Плюс до цього, Вам може бути запропоновано виконати завдання пов'язане з сайтом. Після закінчення часу перегляду необхідно відповісти на питання капчі, яка показується зліва від трьох варіантів відповіді.

uniq-ip
 Наприклад, у даній капчі потрібно знайти перші три символи і натиснути на відповідні їм - B8E. Ваш бар буде сам знаходити пропозиції для перегляду і оповіщати про це вам. Тобто Вам достатньо буде відкрити браузер і трохи почекати, поки пропозиції знайдуться. Потрібно пам'ятати, що бар лише частково синхронізований з сервісом і тому точні значення нарахувань за перегляд і виконання завдань Ви можете отримати в розділі «Історія переглядів».

             Готове меню Яндек-бару виглядає так:


                Наразі тут немає сайтів для перегляду. Цифри +350 - це зароблені кредити, які можна дуже вигідно обмінти. Курс викупа, у.е. за 1000 UNIQ - кредитів: 0.73 $. Мінімальна сума для викупу 200 кредитів. Доречі їх можна заробити за 4-5 годин роботи в інтернеті. Дуже зручно те,що вам не потрібно заходити на інші сайти. Ви можете займатись своїми справами, а коли появиться реклама для перегляду просто натискнути на панелі на кнопочку,де вказану кількість сайтів. Моя порада відкрити нову вкладку для перегляду, оскільки попередній сайт буде закритий.

Ось зображення, де видно що є сайти для перегляду, а кредити відправленні на ваш рахунок:

ДЛЯ ТИХ У КОГО Є САЙТ! 

Спосіб 1. 

Uniq-IP сервіс пропонує унікальний обмін: дає Вам кредити для розкручування або продажу, а Ви розміщуєте спеціальний код на своєму сайті. Код являє собою легку текстову посилання на сайт рекламодавця. Щоб збільшити Ваш прибуток, Ви можете розмістити коди на всіх сторінках Вашого сайту. Важливо, щоб дотримувалася умова - один код на одну сторінку.Після реєстрації в Uniq-IP, заходите на вкладку Заробіток-Силки-кредити-Мої сторінки з розміщеним кодом (додати нову сторінку). Вводите посилання на свою сторінку в таке поле:



              І система підрахує скільки Ви зможете заробити! Також Ви можете розмістить свої кредити під відсотки в банк пройшовши Заробіток-Банк.

Спосіб 2.

              Система e-place.ru пропонує розмістити код партнерської програми на Вашому сайті і отримувати постійний дохід. Нарахування проводяться також, як і за рекламні місця: автоматичний переказ на рахунок в Uniq-IP, або накопичення для перекладу на WMZ-гаманець. Відвідувачу Ваших сторінок досить ввести ключові слова, або просто адресу сайту, а наш сервіс підбере для нього контекстні рекламні місця. Після їх оплати на Ваш рахунок зараховується 10% від цієї суми. Код можете повністю змінювати під свій дизайн.



 Є питання? Обовязково запитуйте.

Переглядів: 2286 | Додав: Marjana985 | Теги: ЗАРОБІТОК, Uniq-ip.mozilla, Гроші, халявні сайти, автосерфінг, автозаробіток, серфінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz