Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 16:27


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Методи залучення рефералів.
15:32
Методи залучення рефералів.
Як шукати і набирати рефералів? 

           Ось кілька способів, вибирайте, найбільш, відповідний Вам: 
  • 1. Запропонувати зареєструватися своїм друзям. Самий простий і логічний спосіб - це залучення своїх друзів. До того ж, це ще й безкоштовно, але навряд чи ви таким способом зможете набирати більше сотні рефералів. Та й щоб зацікавити знайомих заробітком в інтернеті, Ви самі повинні мати і показувати цілком пристойний дохід. Мало кого зваблять кілька доларів в місяць. 
Переваги: Швидше за все, саме Ваші друзі стануть Вашими першими рефералами, адже вони довіряють Вам.
Недоліки: Недоліків майже немає, але побудувати велику піраміду, залучаючи тільки друзів, Вам навряд чи вдасться.

  • 2. Використовувати рекламну розсилку у спонсорів. Це найвигідніший спосіб залучення рефералів, але і самий не простий.Ви можете купувати розсилку рекламних листів у спонсорів, тим самим, листи з вашої рефсилки отримає цільова аудиторія, яка так само працює з цим і можливо іншими спонсорами. І ймовірність, що зареєструються по вашій рефсилці дуже висока. Якщо Ви не хочете купувати цю розсилку, то ви можете її заробити, накопичивши певну суму на вашому балансі і тоді ви можете замовити розсилку. Кращий варіант це зареєструватися у кілька десятків спонсорів і набравши у них суму для замовлення рекламного листа, рекламувати свої рефсилки. Загалом з цим пунктом залучення рефералів Ви більше розберетеся з досвідом роботи у спонсорів. Шукайте рефералів та отримуйте гроші!
Ефективність і результат цього способу реклами повністю залежить від тексту листа. Ви повинні ретельно його підготувати! Дотримуйтесь простим, але обовязковим правилам:
- Ваш лист має зацікавити читача вже з першої свого рядка - в іншому випадку він не стане його читати, а відразу прокрутить вниз, до оплачуваної посиланням. Це, до речі, теж потрібно враховувати - потрібно додати в кінець свого листа, заманює читача фрази (тизери) (наприклад: "Тільки що отримав виплату!").
- Текст повинен бути якомога коротший! Стислість і лаконічність! Знову і знову перечитайте написаний вами текст і подумайте, що ще можна з нього викинути. Довгі тексти втомлюють і розсіюють увагу, уникайте багатослів'я!
- Не намагайтеся вводити потенційних рефералів в оману! В результаті, цей хід зіграє проти вас. Ймовірно, ви зможете залучити якусь кількість рефералів обманом, але вони швидко зрозуміють, що до чого, і ви залишитеся з носом. Подумайте - чи потрібна вам така нікчемна трата грошей і втрата репутації?

  • 3.Банерна реклама. Всі спонсори пропонують вам, крім реферального посилання, код банера для заманювання рефералів. На сторінці з вашими реферальним посиланнями ви зможете не тільки отримати код, але й подивитися зразки банерів і вибрати найбільш для вас підходящий. Раджу підійти до цього дуже серйозно! Перегляньте уважно всі банери і вирішіть для себе - на який з них скликали б ви самі, а на який не звернули б уваги? Врахуйте також, що на анімовані банери відгук вище, ніж на статичні.Після вибору вподобаного вам банера, ви зможете замовити показ цього банера у якого-небудь спонсора.Ефективність банерних показів не дуже висока. Середній відсоток кліків по банеру - нижче 1%, тобто з 1000 чоловік на ваш банер клацають від сили 10 - і зовсім не факт, що зареєструються. Але зате - це дуже дешевий варіант реклами, а крім того, на відміну від оплачуваних реєстрацій, ви можете бути впевнені, що реферали, залучені вами таким способом, дійсно зацікавилися даними спонсором, а не переслідують якусь іншу вигоду.
 Також Ви можете крутити свою реферальне посилання в різних системах активної реклами (САР). Тут беремо кількістю: спочатку людина просто клацає, не звертаючи уваги на сторінку, але якщо вона трапляється йому на очі часто, день у день, то він може і зацікавитися її змістом, і можливо, воно його зацікавить ...

  • 4. Створити власний сайт чи сторінка в Інтернеті. Якщо створювати свій сайт і вміло його розкручувати, то щоденний приплив рефералів Вам забезпечений!Але, навіть якщо створений сайт не виправдає Ваших очікувань, користь від вкладеного в нього праці все одно буде величезною. Не слід вважати, що без свого сайту ви не досягнете успіху в цій справі. Перераховані вище способи прекрасно працюють і без створення свого сайту. 
Мабуть, це і є найпоширеніший спосіб. Але не так вже це і легко, тим більше, при нинішньому достатку, подібних сайтів. Якщо ви не знаєте HTML або просто не хочете возитися з сайтом, можете побудувати сайт на безкоштовних конструкторах сайтів. Тепер можна приступити до розміщення сайту в мережі. Ви можете розмістити Ваш сайт на безкоштовному хостингу (narod.ru, boom.ru), або на хостингу сайтів вище перерахованих. Свої реф посилання ви можете знайти на своєму акаунті на тому сайті, де Ви зареєструвалися. Зайдіть на сайт під своїм ім'ям і паролем і перейдіть в розділ «реферальні посилання». На що відкрилася сторінки буде написаний текст Вашого посилання.
  •  5.Просто купити рефералів, замовивши оплачувані реєстрації у різних спонсорів, головним чином, у поштових. Це найпростіший спосіб і, мабуть, найдешевший. Але, і тут не без підводних каменів - в переважній більшості випадків люди реєструються по Вашій реферального посиланням тільки заради грошей. І тому будьте готові до того, що 95% отриманих таким способом рефералів працювати і приносити Вам доходи не будуть. 
  • 6.Залучати рефералів на різних форумах та дошках безкоштовних оголошень, присвячених заробітку в мережі. Не раджу Вам платити людям гроші просто за факт реєстрації - так ви ризикуєте потрапити в не приємну ситуацію.Розміщайте свої посилання і отримуйте прибуток з рефералів.
 Висновок:
            Загалом-то, як бачите все досить просто. Використовуючи всі ці види реклами комбіновано і цілеспрямовано, ви зможете набрати десятки і сотні рефералів. Перш за все,не забувайте, що набір рефералів в будь-яку партнерську програму будь то файлообмінники чи форекс-партнерки, або щось ще, буде 100% успішний тільки тоді, коли Ви самі володієте успішним досвідом роботи в даній партнерській програмі. Скільки працюєте, стільки і заробляєте. Не шукайте рефералів за допомогою розсилки спаму, оскільки всі спонсори є учасниками антиспамерського програми.
Переглядів: 1367 | Додав: Marjana985 | Теги: Рефбек, рефер, реферал, методи залучення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Алина  
0
https://videopay.is/?ref=393149

2 kokerhvasja  
0
https://instagram777.ru/tasks.php?ref=482214

1 Леся  
0
http://www.seosprint.net/?ref=3970662

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz