Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 16:12


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Короткий опис серфінгу та автосерфінгу.
15:01
Короткий опис серфінгу та автосерфінгу.

Короткий опис серфінгу та автосерфінгу.

Що таке серфінг та автосерфінг?

 

                  Серфінг - перегляд інтернет сторінок. Ви подорожуєте по мережі інтернет, шукаючи статтю, якусь інформацію - це ви займаєтеся серфінгом. При заробітку в інтернет, кажучи поняття серфінг, мається на увазі оплачуваний серфінг, тобто коли серфер (власне людина, яка займається серфінгом) переглядає інтернет-сторінки, при цьому отримуючи гроші.

  

Як заробляти на серфінгу?
                    Для цього існують спеціальні компанії серфінгу, або спонсори які займаються посередництвом рекламодавцями і серферами.
                   Заробіток на серфінгу, досить простий вид заробітку в мережі. Ви відвідуєте сайти рекламодавців, за що вам нараховуються гроші або кредити (які потім продаються за гроші). Серфінг в інтернеті дуже поширений в даний час, тому що цей спосіб заробітку не вимагає жодних особливих знань і зусиль. Для серфінгу є особливим те що потрібно вводити капчу після закінчення таймеру.

                  Автосерфінг - розкрутка і заробіток в авторежимі.
                  Автосерфінг - це відвідування сайтів рекламодавців у автоматичному режимі. Автосерфінг не такий поширений, як ручний серфінг, але має величезну перевагу випливає з назви. Заробіток на автосерфінг не вимагає вашої участі, якщо у вас безлімітний інтернет трафік будинку або на роботі, то це для вас. Від вас вимагається лише зареєструватися у відповідних спонсорів,що надають послугу автосерфінгу і включати його в будь-який час.За такі проекти сплачують винагороду у вигляді грошей або так званих «кредитів», які можна обміняти на електронні гроші або продати. Але існують системи, в яких нараховані кредити можна витратити тільки на розкручування сайтів. Вони називаються інвестиційним автосерфінгом.

              На таких сайтах,де зазвичай нараховуються кредити їх також згодом можна продати на самому сайті або на Біржах САР.Ви також маєте можливість внести членський внесок (membership fee), також відомий як "апгрейд". Внесення внеску дає додаткові рекламні переваги і можливість отримувати більший прибуток, відвідуючи сайти. Під час автосерфінгу Ви можете спокійно займатися своїми справами, а на Вашому акаунті будуть накопичуватися кредити або гроші.

              Платять за автоматичний перегляд у 2-3 рази менше, ніж за ручний серфінг , але ви можете за бажанням запустити кілька проектів поспіль і зайнятися чим завгодно: лягти спати, зайнятися іншою роботою або піти погуляти. У той час як комп'ютер буде включений і буде приносити вам дохід.

             Розмір оплати за автосерфінг різний. Але принцип єдиний, що при реєстрації дається безкоштовний бонус у розмірі кількох доларів(або кредитів.). Потім при виконанні денної норми на аккаунт зараховується якийсь відсоток від цієї суми. Виплати здійснюються при досягненні мінімуму до оплати, як правило, у певний день місяця.
За рахунок чого все це працює? Все не так вже складно як здавалося б.

             Навіщо потрібен автосерфінг або хто нам за це платить, за автоматичний перегляд сайтів. Фактично ми з вами накручуємо лічильник відвідуваності. Це по-перше дає більш високі позиції в різних рейтингах сайтів, які засновані на відвідуваності. По-друге, є так звані банерні мережі, які засновані на оплаті за покази банерів, вартість 1000 перегляду банерів починається від 10 центів, а на сторінці як правило від 2-3 банерів, виходить йде ще накрутка банерних показів.

Звідки гроші в автосерфінг і як це працює: CAP - це спонсор який організовує обіг трафіку, тобто для рекламодавців надає трафік, а для відвідувачів сайти для перегляду. Всі користувачі системи автосерфінгу діляться на рекламодавців і відвідувачів.
               Рекламодавці платять спонсору (CAP) гроші за те, що на їх сайт будуть заходити користувачі. Це необхідно для підвищення позицій відвідуваності сайту рекламодавця.
У той час як спонсор (СAР) виплачує гроші відвідувачу, за те що він дивиться сайти рекламодавців.

                Вигода CAP полягає в різниці між вартістю показу і вартістю перегляду, за рахунок реклами сайтів (покази, банери), постійний приплив нових вкладень, а також за рахунок комісії перекладу від одного учасника іншому, якщо система дозволяє це робити.СAР існують за рахунок реклами і різниці між вартістю показу і вартістю перегляду, а також за рахунок комісії перекладу від одного учасника іншому (якщо система дозволяє переводити кредити).
              Деякі проекти автосерфінгу працюють довго і стабільно. Почавши працювати з незнайомим проектом, має сенс придивитися до нього і для початку попрацювати без інвестицій. До того ж існують корисні форуми з автосерфінг, де є чорний список проектів.

             Скільки можна заробити на автосерфінгу?
             За перегляд сторінок в Інтернеті в автоматичному режимі (автосерфінг) Вам нараховуються кредити (на ваш рахунок), які Ви можете перевести в гроші.
            Нехай середня вартість 1000 зароблених вами кредитів становить $ 1,2. Вона може бути трохи більше (близько 1,5-2 $), якщо Ви продаєте кредити не системі, а на спеціальній біржі кредитів. Про неї трохи пізніше.
           Нехай за 1 сторінку, показану в режимі автосерфінгу, нараховує 0,5 кредиту, а за сторінку, переглянуту в ручному режимі, 1 кредит.Час показу 1 сторінки нехай буде так само 30 сек. (хоча в деяких САР воно дорівнює 20-15 секунд).Тоді, 1000 кредитів ви заробите за 1000 хвилин, або за 16,7 годин.Тобто, за 16,7 годин Ви заробите від 1,2 $.Це не багато, але не потрібно забувати, що Ви можете одночасно запустити автосерфинг різних САР, наприклад відразу чотирьох або п'яти (або десяти - все залежить від швидкості вашого інтернет-каналу).
          Таким чином, легко порахувати, що при одночасній роботі одразу з 4 САР,1 $ Ви зможете заробити менш ніж за 3,5 години.І це, нічого не роблячи!Якщо ж займатися автосерфінгом хоча б по 8 годин на день (або в ніч) з 4 САР, то за місяць ви заробите мінімум 70 $.Якщо інтернет-канал домашній (модемний 56-33 kb / s), то можна працювати з 8-10 САР, то за місяць ви можете заробити від 140-175 $!, нічний інтернет обійдеться вам набагато дешевше), а якощ у вас безліміт тоді порахуйте самі!! =).

          Нижче ви можете побачити банери робочих серфінгів та автосерфінгів. Детальнішу інформацію по роботі тих чи інших сайтів дивіться у меню сайту, категорія "Серфінг,автосерфінг".
Переглядів: 1339 | Додав: Marjana985 | Теги: ЗАРОБІТОК, халявні сайти, Гроші, автозаробіток, серфінг, автосерфінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Henry Sanchez  
0
Ми пропонуємо приватні , комерційні і персональні кредити з дуже низькою річною процентною ставкою в розмірі 3 % за один рік до 50 років термін погашення в будь-якій точці світу . Ми пропонуємо кредити , починаючи

від $ 5000 до $ 100 мільйонів.
Наші кредити добре застраховані на максимальну безпеку є їх пріоритетом. Ви втратили сон в нічний час турбується про те , як отримати законні кредиту кредитор ?
Зв'язатися Christain ФІНАНСОВИЙ Compact Home (позик) момент , експертів , які можуть допомогти , щоб зупинити запозичення поганою кредитною історією знайти виграшну рішення
Як подати заяву? E - пошта: sanchez_loanfirm@live.com
Будь ласка , заповніть форму заявки нижче:

кредитна заявка
Ваше ім'я *
Вашу адресу електронної пошти *
Більш докладний запит *
Вашу адресу *
Ваше місто *
Штат / Провінція *
Ваша країна *
Факс *
Дата народження *
У вас є обліковий запис? *
Ви раніше? *
Річний дохід *
Сума кредиту , необхідного *
Довжина позики *
Мета позики *
Відправити мені відскановану копію Вашої ідентифікації : *

Кредитор : Г- н Генрі Санчес
Кредитор E - пошта: sanchez_loanfirm@live.com

З повагою ,
Г- н Генрі Санчес Кредитор

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz