Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 20:17


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Заробіток і розкрутка з VIP promotion.Реєстрація і опис сайту.
16:24
Заробіток і розкрутка з VIP promotion.Реєстрація і опис сайту.

Заробіток і розкрутка з VIP promotion.Реєстрація і опис сайту.

VIP promotion - Only the right people on your site!        

         VIP promotion - російський САР, клон SEO sprint. У них одина адміністрація, тільки валюта там - долари. Vip-prom.net - перший сайт Адміна SeoSprint.net, про який давно хотілося написати, але після появи сайту SeoSprint, Vip-prom відійшов на задній план.


                  До ваших послуг декілька методів заробітку:
  • Переглядайте сайти,
  • Читайте листи рекламодавців, 
  • Виконуйте нескладні й цікаві тести, 
  • Завдання за винагороду. 

                    Усі виплати в системі виповняються моментально. Домен Vip-prom.net був зареєстрований в 2008 році і сайт запустився в травні 2009, за рік до появи сеоспрінта. Сайт чомусь не став таким же популярним як Seosrint, до недавнього моменту там трималося близько 80 000 користувачів. В середині січня 2012 Vip promotion був повністю переведений на новий скрипт - аналог від SEO sprint. В останні дні, у зв'язку з технічними проблемами на Seosprint кількість користувачів Vip-prom істотно збільшилася, так що сайт досить повільно працює, сподіваюся вони це виправлять.І на сьогоднішній день там вже понад 120 000 користувачів.

Повторбю, Vip promotion відрізняється від Seosprint тим що всі розрахунки тут в доларах, а не в рублях:
  •  Вартість кліків від $ 0.0007 до $ 0.0013. 
  • Листи / тести: до $ 0.0027 
  • Мінімалка $ 0.05 на Liqpay і Webmoney, $ 0.10 на LibertyReserve і $ 1 на AlertPay.

                    При реєстрації, як і на Seosprint потрібно активувати ваш аккаунт шляхом прив'язки мобільного телефону. Процедура безкоштовна, робиться один раз. Ті, хто вже активував аккаунт на SEO sprint, можуть активувати аккаунт тут за спрощеною системою. Всі інструкції на сторінці активації. Заробіток, такий же як на сеоспрінт.

                Як працювати на кліках ви можее почитати тут,як працювати на завданнях ви можете почитати тут.

               Як розраховується рейтинг? Рейтинг - важлива складова вашого кар'єрного росту як на Сеоспрінт так і на Віпі. Як заробити бали рейтингу? Чи можуть вони зменшуватися? Зверніть увагу, як розраховується рейтинг:

Активність користувача в проекті протягом тижня - +1 бал
Зміна статусу з «Перехожий» на «Робочий»(з допомогою мобільного телефону) - +1 бал
Реферал змінив статус з «Перехожий» на «Робочий» - +1 бал
Реферал замовив рекламу, за кожні повні $ 0.30 (30 центів) - +0.2 бали
Виведення коштів з системи, за кожні повні $ 0.30 (30 центів) - +0.2 бали
Реферал вивів кошти з системи, за кожні повні $ 0.30 (30 центів) - +0.2 бали
Відсутність активності користувача в проекті протягом тижня - -1 бал 
Визнання винним в третейському суді -  -2 бали 
Бан на форумі - -2 бали Статуси 

                        Для наочної візуалізації кар'єрного росту користувача використовуються статуси. Ці статуси не можна купити. Статуси призначаються безкоштовно і автоматично при досягненні користувачем певних умов. Статуси постійні і не зникають з часом, якщо користувач не втрачає рейтинг. Серед них: «Перехожий», «Робітник», «Бригадир», «Майстер», «Бізнесмен». А так само спеціальні статуси: "Консультант", "Арбітр", "Адміністратор".

                  Статус "Перехожий" отримують всі зареєстровані в проекті користувачі. Це самий початковий і наймінімальніший статус. Перехожі можуть заробляти, розміщувати рекламу. Однак у "Перехожих" існують обмеження на одноразову максимальну суму виведення зароблених коштів та періодичність виведення до тих пір, поки не відновлять статус до рівня "Робітник" (безкоштовно). Користувачі із статусом "Перехожий" можуть залучати рефералів, але не отримують від них доходу, не можуть залишати коментарі та відгуки. Перехожі так само не можуть отримувати бали рейтингу. Якщо ви все ще "Перехожий", не зволікайте і обновіть свій статус до рівня «Робочий»!

               Статус «Робочий» - основний в проекті. На відміну від "Перехожих" Робітники можуть виводити зароблені кошти в будь-якій доступній платіжній системі. Робітники отримують відрахування від роботи своїх рефералів, а так само можуть купувати рефералів на Ярмарку рефералів.Для отримання статусу "Робітник", необхідно заповнити розділ "Мої персональні дані" на сторінці "Мої особисті дані". Статуси: "Бригадир" і "Майстер" Користувачі із статусом "Бригадир" або "Майстер" володіють усіма перевагами статусу "Робітник", а так само отримують додаткові реферальськой відрахування від рефералів II рівня і можуть повноцінно брати участь в Ярмарку рефералів - купувати і продавати.

                Для отримання статусу "Бригадир", необхідно набрати 100 балів рейтингу. Для статусу "Майстер" - 300 балів. Статус «Бізнесмен» - максимально доступний статус, володіє максимальними перевагами. Бізнесмени отримують найбільші реферальськой відрахування від рефералів двох рівнів, можуть бути членами третейського суду, а так само розміщувати рекламу без проходження обов'язкової попередньої модерації Арбітрами (крім тестів і завдань).Для отримання статусу "Бізнесмен" необхідно набрати 500 балів рейтингу. Нижче відображено дані в таблиці для порівняння.




Бонус для рефералів: Кожному хто зареєструється по моїй силці на Vip-promotion на сайты ви завжди найдете бонусні завдання. Що таке рефбек і реферали ви можете почитати тут.

Переглядів: 1482 | Додав: Marjana985 | Теги: методи, реферал, кліки, Гроші, вип-пром, бонуси, теги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz