Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 11:40


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Оpinion.com.ua - опис,реєстрація і заробіток.
15:47
Оpinion.com.ua - опис,реєстрація і заробіток.

Проект opinion.com.ua.

        
  Українська дослідницька компанія «InMind» представляє Вашій увазі проект «Opinion / Думка». Основна мета проекту - вивчення ринку різних товарів і послуг грунтуючись на думці споживача.


Як взяти участь у платних опитуваннях?

 Зареєструвавшись на сайті Opinion.com.ua, користувач стає учасником маркетингових досліджень і, висловлюючи свою думку за допомогою заповнення анкет в режимі онлайн, гарантовано отримує грошову винагороду за кожен пройдений опитування. Пропозиції пройти онлайн анкетування будуть регулярно приходити на вказаний при реєстрації e-mail.
Оскільки сервіс початку орієнтований на українську аудиторію, до участі запрошуються в першу чергу жителі Україні. Однак є можливість реєстрації і для користувачів з інших держав: в реєстраційній формі, де просять вказати область проживання, необхідно обрати пункт «Інша країна (не України)».

Вартість опитування. Opinion.com.ua - це легко! Немає нічого складного в заповненні онлайн анкет: висловлюйте свою думку щодо обговорюваного продукту або послуги і отримуйте грошову винагороду! Заробіток буде залежати, як від числа пропозицій пройти онлайн анкетування (зазвичай 4-7/месяц), так і від вартості окремо взятого платного опитування (зазвичай від 1 до 10 гривень). В середньому респонденти з Україною заробляють 20-30грн/месяц.

Особливість даного проекту. Є так званий проек "ПРОЕКТ« КОРИСТУВАЧІВ ІНТЕРНЕТ »". Для участі в цьму проекті ви встановлюєте програму у себе на комп'ютері. Програма веде статистику відвідування публічних Українських сайтов.Программа НЕ зберігає паролі, ключі, реквізити електронних платежів та іншу особисту інформацію. Програма є абсолютно безпечною, при цьому вона ніяк не впливає на роботу інших пріложеній.Беручи участь в даному проекті Ви будете мати можливість вигравати призи. Додаткову інформацію ви може прочитати в новинах сайту.

Вивід коштів. Мінімальная сума для виведення зароблених коштів, складає всього 10 гривень, що прирівнюється до проходження приблизно 2-3 платних опитувань або 30-45 хвилин Вашого часу. Нажаль на даний момент кошти можна виводити на рахунок мобільного телефону,або ж у доброчиність.

Реєстрація на сайті opinion.com.ua

Переглядів: 934 | Додав: Marjana985 | Теги: анкети, Гроші, Опитування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz