Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 22:30


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Заробіток на кліках.
15:58
Заробіток на кліках.

WMmail.ru - сервис почтовых рассылокЗаробіток на кліках – достатньо поширений вид активного заробітку в інтернеті. Основними особливостями цього виду заробітку є простота, надійність, невеликий дохід,непостійність.

 Цей заробіток для будь-якого новачка у сфері Інтернет-бізнесу. Як би не критикували цей рід діяльності, з нього починали навіть найвпливовіші гуру Інтернету. Заробіток в Інтернеті на кліках - це перший і незмінний крок на шляху отримання стабільного доходу в Інтернеті.



                           Для того, щоб почати заробляти в Інтернеті на кліках вам потрібно буде зареєструватися в системі WebMoney,або ж іншому електроному гаманці, саме туди будуть надходити ваші гроші.Вибір куди надходитимуть ваші гроші  залежить від того,куди можуть переслати гроші той чи інший почтовик. Не турбуйтеся, реєстрація в системі безкоштовна і не вимагає великих зусиль.

Отже,як заробити на кліках?Які сервіси вибрати?

                         Суть заробітку на кліках в тому, що ви проклікуете рекламні сайти, або читаєте платні листи(такі сайти заробітку називаються почтовики), що містять рекламу цих сайтів, або серфіть, тим самим підвищуючи їх відвідуваність. За перегляд сайту вам рекламодавець платить, тобто господар цього самого сайту. Доречі,якщо ти рекламодавець, то можна дуже вигідно і недорого розмістити свою рекламу! Навіть якщо ви вдень і вночі будете заробляти на перегляді реклами, ви все одно не зможете заробити і трьох доларів в день, тому більшість учасників проекту якраз і заробляють на завданнях, так як на них можна спокійно заробляти від трьох доларів в день і добре підвищити свій рейтинг.

Я віднайшла дійсно платиспроможні сервіси даного методу заробітку. Ви можете їх побачити в меню сайту в категорії "Кліки,серфінг".Реєструйтесь не пошкодуєте. 

Поради про те як заробити в Інтернеті на кліках.

           У меню сайту,ви зможете найти найкращі сервіси заробітку на кліках.Доречі провірених мною.Я вважаю, що краще зосередитися на 4 дійсно стоять сервісах (або ж 2, зараз я маю на увазі Seosprint і WMmail), ніж реєструватися на 44 поганих (а ще краще виконувати завдання тільки на одному, а на всіх інших читати листи). Завдання з багатьох причин краще виконувати на Seosprint ,а потім на WMmail.Правда я роблю там і там.Не раджу вам реєструватись на сайтах про які ви нічого незнаєте, так як на інших сервісах ви швидше за все не одержите свої гроші, чесно зароблені на кліках. І якщо зважитеся реєструватися десь ще, остерігайтеся сайтів з великими оплатами за кліки . Там дуже велика мінімалка, яку довго набирати, і свої гроші ви швидше за все не отримаєте. Так, і ще настійно рекомендую виконувати завдання, там нічого складного немає! Ну це вам рішати, випробовувати свою долю чи ні.

           Уважно читайте, що треба зробити, скільки разів і куди клікнути, і що відправити в підтвердженні, найголовніше виконати перші десять завдань, і тоді ви зрозумієте, що виконувати ці завдання дуже легко, і тоді ваш заробіток на кліках стане помітно вище. І не забувайте додавати вподобані завдання в обране! Так ви створите собі базу своїх (тих що виконуватимете) задань на не великий проміжок часу.

Бонуси.

             До речі, зроблю невеликий відступ.В меню,категорія "Кліки,серфінг", ви знайдете  клікові сайти спонсорів,які дійсно платать. Справа в тому, що кожен спонсор має свою систему рефералів, тобто людей, яких залучив користувач. Він отримує невеликий відсоток від заробітку своїх рефералів, АЛЕ, що найголовніше, цей відсоток платить СИСТЕМА, реферал НІЧОГО не втрачає. І скажу більше, мої реферали отримують бонуси від системи і також від мене (наприклад, додаткову кількість листів або кліків), так як я в більшості з них маю дуже високий статус. Також ви можете в будь-який час звертатися до мене з питаннями, я своїх рефералів ніколи не кидаю. Тому вирішувати вам, ставати моїм рефералом чи ні. Але рано чи пізно вас все одно виставлять на біржу рефералів, де вас обов'язково хто-небудь купить. Це, можливо, не всім подобається, але на сайтах спонсорів майже всі користувачі такі, я сама є чиїм-то рефералом. Зазвичай я ставав рефералом тієї людини, яка даала мені хорошу інформацію про спонсора. Я вважаю це чесно. Але все одно вирішувати ВАМ.
Переглядів: 1032 | Додав: Marjana985 | Теги: реферал, методи, бонуси, теги, кліки, Гроші, спонсори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz