Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 16:54


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Реферал- хто такий?Рефбек.
15:04
Реферал- хто такий?Рефбек.

Хто такі реферали?Для чого вони потрібні? 

                 Реферали - це люди, яких ти залучив в систему. Ти отримуєш відсоток від того, скільки вони зароблять. Але що найголовніше-ти не забираєш гроші у нього, а отримуєш додатково гроші від спонсорського сайту або від рекламодавців. У кожного сайту для заробітку своя реферальная система. Що значить залучити реферала? Це означає, що людина перейде на спонсорський сайт по твоїй посиланням і зареєструється.

               Практично всі інтернет-проекти, що дають можливість заробити в мережі, мають так звану реферльну програму. Термін реферальство ріже слух незвичного користувачеві, але його зміст простий. Спонсори платять гроші за те, що ви приводите нових учасників в їхні проекти. Для цього Ви отримуєте посилання-силку (зазвичай ви легко можете знайти її в своєму аккаунті, іноді на окремій сторінці, яка може називатися по різному, наприклад, "рефсилки" або "наші банери" або навіть "вебмастеру", загалом, така сторінка є майже у кожного спонсора). Коли людина заходить на сайт спонсора по Вашій рефсилці і реєструється в проекті, він автоматично стане Вашим рефералом, а Ви, отже, його реферер, тобто той хто запросив.Також ви це можете прочитати Вікепедії.

              Рефпрограма вигідна і спонсору і її учасникам. Спонсор отримує завдяки їй невичерпне приплив нових учасників, а самі користувачі (Реферери) додатковий заробіток від залучених рефералів. Пошуком рефералів займається досить багато людей, але успіхи у всіх різні. Для досягнення хороших результатів слід серйозно поставитися до цієї справи. Весь час треба пробувати нові способи залучення рефералів, не забуваючи про добре всім відомих і аналізувати кожен свій крок.

             Для чого потрібні реферали? Будь-яка компанія, будь то серфінг-спонсор, спонсор, який оплачує читання пошти і т.д. зацікавлена ​​в тому, щоб про неї знало якомога більше людей. Чому б не надати можливість людям заробити, розповідаючи друзям про компанію і закликаючи їх користуватися її послугами? Адже це було б вигідно обом сторонам.Залучаючи рефералів, людина, таким чином, створює власну піраміду, і чим більше ця піраміда, тим вище дохід у людини, її створила, без шкоди, природно, його рефералам. Ваші реферали також можуть залучати друзів (це будуть реферали Ваших рефералів), за роботу яких Ви також будете отримувати гроші. Щоб заробити якомога більше, Ви повинні залучати рефералів, і дивитися щоб Ваші реферали також залучали рефералів.

          Важливе зауваження! Деякі "хитрі" люди, реєструючись у вподобаного ним спонсора "обрізають" реферальськой посилання думаючи що при цьому вони не будуть нічиїм рефом. А ось і дарма так думають! "Нічиїх" рефералів не буває. Якщо ви обріжете посилання людини, яка вас залучив, то ви просто станете рефералом адміністратора! Таких рефералів власник потім продає на аукціоні або віддає учасникам, які купують так зване "золоте членство" - вільні реферали входять в пакет такого членства. А крім того подумайте: адже вам коли-небудь теж захочеться мати рефералів.

          Що таке рефбек? Рефбек - це % доходу який Ви отримуєте від свого реферера (людина яка Вас залучила на даний проект). Рефбек багато реферери встановлюють на свій розсуд, він може бути від 0% це самі жадібні реферери та встановлюють, до 100% (це найщедріші). Рефбек це простіше кажучи частина яку повертає вам ваш реферер (людина під яким ви зареєструвалися рефералом). Вираховується він так. Припустимо на проекті клік 2 коп. А реф клік 1 коп. Тоді в звичайному варіанті ви отримуєте за один клік 3 коп. Ваш реферер отримує з вашого кліка 1 коп. Якщо ж він встановив вам рефбек 50%. То ви за один клік будете отримувати 50% того що він заробив на вашому кліці плюс ціну вашого кліка. Разом 3 коп ваш кліл плюс 50% від 1 коп рефбек. Разом 3.5 коп.

           Навіщо виплачується рефбек? А виплачується він для того, щоб Вас (рефералів) якось стимулювати для активної роботи на кліковий спонсорах. У кожного реферера свої правила нарахування рефбека. Можна через webmoney або на тому ж проекті через розділ рефбек.

          Авторефбек-це% доходу який Ви отримуєте в автоматичному режимі, після кожного зробленого Вами кліка. Авторефбек сам по собі зручний для реферера, він його встановив, і ніхто його не смикає, в тому числі і Ви. Ця функція присутня практично на кожному вітчизняному кліковому спонсорів. На закордонних клікових сайтах рефбек виплачують по досягненню Вами 100 кліків. Виплати в основному виплачують на електронну платіжну систему Webmoney в WMR, деякі в WMZ.

Про методи залучення рефералів ви можете дізнатись тут.
Переглядів: 994 | Додав: Marjana985 | Теги: Рефбек, інформація., реферал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz