Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 10:02


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Опис реєстрації на wmzona
15:18
Опис реєстрації на wmzona

Опис реєстрації на wmzona

Заработок в Интернете


 
                   Реєстрація на проекті Wmzona - процес простий,але трохи не звичайний і думаю все пройде легко і швидко. Для початку реєстрації вам буде потрібно вже створений рахунок в системі Webmoney і реально працюючий e-mail адресу. Якщо все це вже є, то можемо приступати безпосередньо до реєстрації.


Що ж давайте вже приступимо. Для початку тисніть »» Реєстрація на Wmzona ««. Ви зразу попадете на сторінку реєстрації. Заповнюємо коротку форму для реєстрації,що на малюнку.





рега



          Але,це звичайно ще не кінець.Далі вам запропонуюють зайти свій аккаунт.Відразу ж на ваш E-mail прийде повідомлення про успішну реєстрацію, а в новому вікні  вам буде вказано логін та пароль для входу в акаунт (передбачте що б ви не загубили ці дані, без них ви не зможете увійти в свій аккаунт!). Потім натискаєте "увійти".Вам обовязково треба мати рахунок на webmonney.Що це таке і як зареєструватись можете почитати тут. Дані webmoney вам треба для виводу зароблених грошей.Обовязково запамятайте код для виводу коштів з сайту.

          Реєстрація закінчена і ви увійшли в ваш робочий веб - кабінет з допомогою вашого емейлу і паролю,що був вказаний! Далі ви зразу побачите кількість листів на даний момент , за перегляд яких вам буде проведена оплата .Найпростіший заробіток в ресурсі WMzona це прочитання листів.
           Давайте більш детально розглянемо що ви повинні зробити для того щоб вам заплатили. Клікаєте на розділ " відвідування сайтів" , з'являється список оплачуваних листів. Відкриваєте будь-яке, в нижньому лівому кутку відкрилася знову сторінки з'являється тимчасової таймер -30 секунд. Чекаєте його завершення і на місці таймера з'являється цифрова капча з запропонованих варіантів відповіді , клікаєте на правильну цифру. Все, завдання виконано ! можете приступати до перегляду наступного . Для економії вашого часу , ми радимо відкривати послідовно всі запропоновані листи в новому вікні і потім тільки клікати на відповіді ! 

           Я не буду зараз описувати як робити завдання і тому подібне .Це все можна знайти на сайті wmzona чи на їхньому форумі. У меню "Заробити " ви знайдете всі можливі методи заробітку.Одним з найновіших є автозаробіток.
Переглядів: 1067 | Додав: Marjana985 | Теги: реферал, методи, кліки, WMmail, Гроші, спонсори, сеоспринт, бонуси, теги, wmzona | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz