Паутиниця
заробляємо в інтернеті
П`ятниця, 17.05.2024, 02:17


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 27 » Разкрутка і зарабіток на Web-ip.ru.
10:53
Разкрутка і зарабіток на Web-ip.ru.
Web-IP.ru - Система Активной Рекламы

Web-IP.ru
- популярна російська система активної реклами, стабільно працює з 2006 року. Дана система заробітку дещо відрзняється від попередніх. У цій статті я максимально докладно спробую розповісти і показати, як починати працювати на одному з кращих проектах для заробітку - Web-IP.На перший погляд може здатися, що заробітку тут не так вже й багато . Насправді це не так! Web-IP - один з тих проектів, де заробляти можна дуже навіть не погано. Головне почати і не багато з орієнтуватися і ви зрозумієте, що цей проект один з кращих для заробітку в інтернеті. Ну що ж, приступимо.


Короткий опис сайту: 
  • оплата за серфінг до 0.026 рублів за перегляд одного сайту;
  • оплата за виконання завдань від 0.15 рублів;
  • дворівнева система рефералів,
  • 1 рівень від 10%, 2 рівень від 5%;
  • біржа рефералів,є можливість купівлі та продажу;
  • є система апгрейдів в web-ip.ru.
  • бонус за залучення реферала 1 рівня: 50 показів вашого сайту по 15 секунд.
  • бонус за реєстрацію в web-ip.ru: 50 показів вашого сайту по 15 секунд.
  • платіжна система в web-ip.ru: WebMoney.
  • мінімалка в web-ip.ru: 5 руб. (автоматичні виплати). Набирається легко!
  • і новинка ,кліки від 0,2 руб.
 Види заробітку в Web-ip.ru
  • перегляд сайтів рекламодавця
  • ручному серфінгу
  • автоматичному серфінгу
  • виконання оплачуваних завдань
  • залучення рефералів.
                     Однак, хороший дохід можуть принести тільки виконання оплачуваних завдань і залучення рефералів. А тепер докладніше.

1.Ручний серфін та автоматичний серфінг.

                 Серфінг на Web-IP буває ручний і автоматичний. За перегляди сайти в ручному серфінгу, вам нараховуються гроші. За перегляди сайтів в автосерфінг вам нараховуватимуть покази, які ви надалі зможете витратити на рекламу ваших сайтів або продати їх на біржі показів. Для того, щоб приступити до серфінгу, натисніть в лівому меню "Користувачеві"- "Серфінг".(мал.1).У вікні, ми бачимо, скільки в даний момент, доступно сайтів для перегляду в ручному серфінгу і автоматичному(мал.2). Для запуску серфінгу натискаємо кнопку "Почати перегляд" (мал.3.)і в новому вікні відкриється сайт рекламодавця. Також на даній вкладці змініть настройки серфінгу відповідно до малюнку 4.

серфінг,автосерфінг
мал.1
серфінг,автосерфінг
 мал 2,3

серфінг,автосерфінг
 мал.4

                  Щоб перегляд сайту був зарахований, то потрібно дочекатися закінчення таймеру, який з'явиться знизу і відразу після цього, поруч з таймером, з'явиться контрольне число, яке треба вибрати із запропонованих зверху чисел(мал.5). Далі відкриється наступне сайт і т.д.Після того, як ви перегляньте всі доступні сайти, з'явиться напис, що на даний момент немає сайтів для перегляду(мал.6).У автоматичному серфінгу все теж саме тільки не потрібно вводити контрольне число.

 
серфінг,автосерфінг
 мал.5
серфінг,автосерфінг
 мал.6
               Взагалі сайти для перегляду в серфінгу з'являються регулярно, в основному на початку кожної години. Просто їх треба вміти ловити. Може бути комусь це і може здатися захоплюючим, але я б не радила загострювати на цьому особливу увагу. Так як це не заробіток, а лише втрата часу. Якщо хочете заробити більш менш відчутні гроші, то переходьте до виконання завдань. Благо, що на Web-IP їх величезна кількість.

             2.Виконання завдань на Web-IP. 

             Отже давайте розглянемо на конкретному прикладі, як виконувати завдання на Web-IP. Для того, щоб приступити до виконання завдань, тисніть зліва в меню користувача - "Завдання"(мал.1). Відкриється величезний список з неймовірною кількістю завдань, але не лякайтеся. Просто треба трохи освоїться. Навчитися їх сортувати, скласти список обраних завдань і далі піде все як по маслу. Завдання поділенні на типи, так що вам буде дуже легко підібрати саме для себе завдання по складності і по ціні.Ви також можете відшукати завдання по номеру та номеру WMID певного користувача.
            Тепер давайте спробуємо разом виконати завдання з розділу "Реєстрація без активності". Цей тип є найпростіший .У таких завданнях просять тільки зареєструватись на певних сайтах.Для початку прочитаємо уважно опис завдання.

серфінг,автосерфінг
мал.7 

                 В даному випадку рекламодавець нас просить зареєструватись на запропонованим ним сайті, підтвердити реєстрацію по e-mail.Сайт на якому потрібно реєструватись ми повині знайти з допомогую Яндекса. Як називається сайт ми бачимо в умові завдання. Для підтвердження ми повині надіслати е-мейл і час реєcтрації.
               Натискаємо "Почати виконання завдання"(мал.7). І ось ми вже на Яндексі, тут ми шукаємо сайт,далі шукаємо банер з драконами,і ось ми на сайті де рекламодавець просить нас зареєструватися. Значить знаходимо кнопку "Реєстрація", проходимо процедуру реєстрації і чекаємо лист на e-mail прислане з цього сайту. Заходимо в свою поштову скриньку, а лист вже там. Знаходимо посилання активації і тиснемо на неї. Після цього нам потрібно підтвердити виконання завдання.Повертаємося до завдання і тиснемо "Перевірити виконання завдання". Відкриється форма, куди потрібно буде вставляти звіт для рекламодавця. Вставляємо емейл і час виконання завдання туди і тиснемо "Відправити".Якщо ви все правильно зробили у вас висвітиться теке віконце як на мал.8.

серфінг,автосерфінг
 мал.8. 

                     Ну ось ми коротко розглянули, як працювати і заробляти на Web-IP. Можливо спочатку вам здасться все занадто складним . І що заробити на цьому можна лише смішні копійки. В принципі так і є. Перший час, виконуючи завдання, Ви дещо як зможете заробити на оплату інтернету та мобільного телефону. Але якщо втягнетеся, наберетеся досвіду, і розробите свою стратегію, то зможете заробляти набагато більше. Все залежить тільки від ваших сил і завзяття. І не забувайте, що завдяки виконанню завдань, ви придбаєте безцінний досвід, який в подальшому стане в нагоді вам для створення і розвитку власних інтернет проектів.

 Поради по виконаню завдань: 

1. У завданнях типу "Реєстрація без" активності, від вас майже завжди вимагатимуть підтверджувати реєстрацію по e-mail. Кожен раз створювати новий буде утомливо, тому краще користуватися одноразовими поштовими скриньками. Я рекомендую використовувати shitmail. За допомогою цього сервісу ви зможете завести собі e-mail протягом пари секунд, отримати лист, підтвердити реєстрацію і забути про нього.
2. Деякі рекламодавці будуть вимагати від вас скріни в підтвердженні завдання. Готовий скриншот ви можете залити на безкоштовний фото хостинг.

3.Новий метод заробітку "Кліки" .

                                  У меню для Користувачів ви побачите "Кліки"(мал.1).Я не буду описувати цей метод заробітку,бо він усюди однаковий. Опис цього методу заробітку ви знайдете ось тут.Я думаю що цей метод не принесе вам труднощів.Пишіть відповів на ваші питання.

Також ви знайдете такий метод заробітку,як ігра "Дуель".Я не граю і тому не заробляю таким методом.

Переглядів: 1037 | Додав: Marjana985 | Теги: ЗАРОБІТОК, Гроші, халявні сайти, автосерфінг, автозаробіток, серфінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz