Паутиниця
заробляємо в інтернеті
Четвер, 16.05.2024, 23:57


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформація

Головна » 2013 » Жовтень » 10 » Розкрутка і заработок на Wmrub.
11:24
Розкрутка і заработок на Wmrub.

Розкрутка і заработок на Wmrub.

WMrub - сервис рекламных решений!

                WMrub - унікальне місце! Тут можна легко заробити реальні гроші. До ваших послуг 5 методів заробітку! Переглядайте сайти, читайте листи рекламодавців, виконуйте нескладні й цікаві тести і завдання за винагороду. Для цього Вам не потрібні які-небудь особливі навички або безліч часу. Ви можете перебувати де завгодно і працювати коли завгодно! Усі виплати в системі виконуються миттєво.
Нарахування збалансовані і стабільні. Ви зможете отримати свої перші гроші вже відразу після початку роботи. З нами надійно і комфортно. Заробляйте стільки, скільки захочете!

             Сайт відкрився зовсім недавно відкрився, але вже набрав популярність і став одним з кращих російських спонсорів, де можна заробити. Проект зібрав у свої лави більше 19 000 користувачів і вже зміг виплатити за короткий проміжок більше 100 000 рублів. Wmrub працює на скрипті від Seosprint.

            Опис Wmrub:
  • Плата за клік: від 0,02 WMR
  • У день доступно близько 30 посилань
  • Мінімальна сума для виплати: 2 WMR
  • Реферальна система 50% 
            Середній заробіток в добу на кліках без рефералів 1 WMR.Працюючи 4 місяці проект WMrub набрав велику кількість користувачів і тепер займає одне з лідируючих місць у списку спонсорів. Більшого всього можна заробити на завданнях. Про що ми опишемо дещо нижче.

Статуси. 
          Статуси на даному сайті дещо відрізняються від попередніх.Існують три види статусів: Перехожий, Робочий та Бізнесмен.

Статус «Перехожий» (початковий рівень):
Статус "Перехожий" отримують всі зареєстровані в проекті користувачі. Це самий початковий статус. Перехожі можуть заробляти, розміщувати рекламу. Але вивести зароблене в проекті вони не можуть, поки не відновлять статус до рівня "Робітник" (безкоштовно).
Статус «Робочий» (основний):
Статус «Робочий» - основний в проекті. На відміну від Перехожих, Робочі можуть виводити зароблені кошти в будь-якій доступній платіжній системі. Статус «Робочий» видається безкоштовно. Для отримання статусу «Робочий» потрібно заповнити розділ «Персональні дані» свого Профілю.
Статус "Бізнесмен" (елітний рівень):
Статус «Бізнесмен» - максимально доступний статус, володіє максимальними перевагами. Бізнесмени отримують великі реферальні відрахування, можуть продавати своїх рефералів на Ярмарку, а так само в порядку черги отримують в подарунок від WMrub вільних рефералів. Статус "Бізнесмен" можуть отримати користувачі зі статусом «Робочий». Статус видається безкоштовно.Що для цього потрібно робити?Вам потрібно заробляти бізнес-поінти.

Бізнес-поінт (БП) - це одиниця виміру заслуг перед проектом. 1 бізнес-поінт можна обміняти на 1:00 статусу "Бізнесмен", але тільки якщо набереться не менше 100 (БП). Кількість БП відображається справа вгорі (біля аватара) у користувачів зі статусом "Робітник" (якщо БП є).
Як нараховуються БП? Як тільки ви або ваш реферал зробить вивід коштів на суму 10 рублів або більше, ви отримуєте бізнес-поінти, з розрахунку 1 БП за кожні повні 10 рублів. Як тільки набереться 100 або більше БП - клацніть по цифрі і БП перетворяться на годинник Бізнесмена. Кількість БП так само відображено в меню «Моя статистика».

 УВАГА: Враховуються тільки повні суми, кратні 10 рублям, виведені за 1 раз. Суми не складаються. Наприклад, якщо вивести два рази по 5 рублів, то БП не нараховується.Нижче наведена талиця порівняння статусів.


Як заробляти на завданнях?Які є види завдань існують? Все це ви зможете почитати тут. Вам сподобався проект? Тоді можете стати моїм рефералом і отримати бонус рефера.

Бонус для рефералів: Кожному хто зареєструється по моїй силці на Wmrub рефбек 40% стоїть автоматом. Що таке рефбек і реферали ви можете почитати тут

Зареєструватись.

Переглядів: 766 | Додав: Marjana985 | Теги: реферал, методи, кліки, Гроші, спонсори, сеоспринт, бонуси, теги, WmRub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Друзі сайту
Заробіток в Інтернеті Фотожиття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Реклама

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz